Beléptetőrendszer

 2008.12.18. 11:17

Bizonyára aki vmilyen nagyobb cégnél dolgozik, az tudja milyenek ezek az elektronikus beléptetőrendszerek. Remélem mindenki el tudja ezeket a kis általában fémszínű, nagyjából derékmagasságig érő négyszet alakú oszlopokat, mivel kelleni fog képzelőerő ehhez a történethez.

Akinek ez nincs, az most menjen ki és nézze meg, vagy keressen rá a neten

Szóval a belépés egyik összetevője ez az oszlop, a másik pedig a kis kártya amit hozzá kell érinteni. Na ezzel kezd vicces lenni a dolog, ugyanis minden ember máshol tartja a kis kártyáját és ezek alapján csoportokba sorolhatók

Erőművész: A táskájában valahol egyik oldalzsebben, vagy beszórva a többi kacat közé. Ők emelgetik fel a sokszor jópár kiló súllyú kézipoggyászokat, majd amikor nem pittyen a gépezet, forgatni kezdik és több szögben is odapróbálják, míg a bejutás nem lesz sikeres

Köszöngetős: Ezek az emberek - megfelelve a biztonsági előírásoknak - a nyakukban egy mazdagon lóg az általában fényképpel ellátot kis lapocska. Hopp, itt tennék egy kitérőt mert maguk a képek is megérnek egy-két mondatot.  Van aki a ballagási képét teszi ki, ezen látható az arcon az elgyötört diákévek minden kínja valamint a még elsőben vett, azóta jócskán kinőtt öltöny vagy kosztüm. A másik, direkt erre a célra még a munkábaállás napján készített komoly képét viseli nyakában, mely az évek során messze sodródik a valóságtól. A harmadik fajta pedig a családi képből kivágott majd bescannelt képek képviselik, háttérben a család, kiskutya, gyümölcsfa stb.. Szóval "köszöngetős" aki laza derékhajlással vagy fejbiccentéssel közelíti meg az átjárót, így egyben udvarias gesztust is ad a vele szemben álló marcona biztonságiőrök felé.

Alázatos: az előző továbbfejlesztett változata. Ők az ing, vagy zakózsebükben hordják a kártyát, így minden belépéskor mélyen meghajolnak a totemoszlop elött ezzel fejezve ki hűségüket és sírig tartó alázatukat munkahelyük iránt.

Nimfómán: Ők a nadrágjuk első zsebében hordják ezeket a kis kártyákat. (na most kell vizuálisnak lenni) és laza terpeszállásban, csípőt előretolva veszik lábuk közé az oszlopot. Külön érdekesség amikor az érzékelő nem veszi elsőre az adást és meg kell ismételni az aktust. Ilyenkor jól ismert képsorok idézőnek meg szemünk elött fiatakorunk német erotikus filmjeiből.

Fingós: Ők a nadrág farzsebében tarták a lapocskát és a beléptetőhöz érve, egyik lábukat felemelve, félig háttal az oszlopnak hozzák működésbe a rendszert. Szerintem ők olykor valóban oda is pukiznak, már csak megszokásból is.

Címkék: humor céges showder

A bejegyzés trackback címe:

https://showder.blog.hu/api/trackback/id/tr53829533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása