Planking - Deszkázás

 2011.07.07. 20:48

Lányom, - aki 4 éves múlt - tegnap plankingol. Aki nem tudja mi az annak elmagyarázom. Egy neten terjedő hülyeség, aminek a lényege, hogy úgy fekszik az ember mint egy deszka, különböző érdekes helyeken. Van aki egy villanypózna tetején plankingol, mások pedig korlátokon, kerítéseken, építkezéseken. Egy srác pár hónapja lezuhant a hetedikről planking közben, szóval nem veszélytelen, sőt extrém sport. Szóval lányom az ágy és a radiátor között plankingol, le is fotóztam. A plankingolást talán legjobban deszkázásnak lehetne fordítani. erről azonban újabb sportok jutottak eszembe:

- Hammering (Kalapácsolás) - az ember mindenfélét bever a fejével és ezt felveszi videóra. Bármit be lehet verni. Szöget, vasrudat, tiplit. Erősebbek akár ajtókeretet is megpróbálhatnak így behelyezni. Ez esetben várható kisebb hullám a Baleseti sebészeten, de legalább a szelekció elve is érvényesül.

- Extreme flying (Extrém repülés) - Az ember megpróbál mindenféle cuccal a földről a levegőbe emelkedni. Ehhez viszont nem használhat semmilyen motoros gépet, csak emberi vagy más energia hajtotta eszközt. Persze rögtön arra gondol az ember, hogy ez technikai sport, de talán emlékszik valaki Adelir Antonio de Carli atyára (kit akár e "sportág" szülőatyjának is nevezhetünk Larry Walters-el együtt) aki 41 éves létére héliumos lufikkal a székén emelkedett levegőbe, hogy aztán pár óra múlva eltűnjön a radarok képernyőjéről és vélhetőleg egy nagy, véres pacaként végezze valahol, útban Daurda felé. Az állatbarátok pedig próbálkozhatnak galamb-, a sebességőrültek akár sólyomfogattal is. Ez utóbbi csak solymász engedély birtokában természetesen.

- A végére egy igazi magyar sport kerüljön, a Slauging. Ennek lényege, hogy az ember sok folyadék elfogyasztása után az elsődleges nemi jellege segítségével megöntöz valamit. Ezt a sportot főképp kocsmák előtt lehet űzni, bár lebukás esetén számolni kell egy garázdaság bűncselekménnyel is. Ennek továbbfejlesztése lehet az Highsleeping, ahol minél érdekesebb helyeken kell aludni (párna takaró nem kötelező, de úgy viccesebb). Ez lehet akár szobor vagy fa teteje, szökőkút, bármi. Ráadásul az előbbi sportból automatikus következik megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztása után. Utána már egy "jóbarát" kell aki lefotózza szenvedésünket és megaláztatásunkat a produkciót és kipostolja a FB-ra.

Ha jobban belegondolok, az internet főleg arra jó, hogy bármilyen hülyeséget el lehessen adni és a hasonló hülyék még utánozzanak is.

Címkék: planking

A bejegyzés trackback címe:

https://showder.blog.hu/api/trackback/id/tr103048389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása